Tussenstand Birdie Trophy 2017 aangepast

Geplaatst: 12-10-2017

Tussenstand Birdie Trophy 2017 aangepast

Bij een laatste check heeft de WECO geconstateerd dat in de eerder gepubliceerde tussenstand van de Birdie Trophy een fout is geslopen.

Wat is gebeurd? Op de websites is aangegeven welke wedstrijden dit jaar meetellen voor de Birdie Trophy 2017. Dat zijn alle qualifying wedstrijden waar alle leden aan kunnen deelnemen. Dit jaar zijn dat: Monthly Medal, Stabllefordcompetitie, Presidentsputter, de zaterdagwedstrijden van de Strokeplaykamipoenschappen, en de gecombineerde wedstrijddag AndreJeurissenbeker met de Monthly Medal-2 van 24-9.  Het resultaat van de laatste wedstrijd was nog niet in de tussenstand opgenomen.

Na de aanpassing is Glenn Sabajo de leider in het tussenklassement met 12 birdies, gevolgd door Robert van Vugt met 10 birdies.  Dat betekent dat Robert er zondag flink tegen aan moet om Glenn van de winst af te houden.

Klik hier voor de actuele tussenstand.