Van de voorzitter

Geplaatst: 10-04-2017

Van de voorzitter

Gisteren mijn eerste bestuursvergadering in de vernieuwde bestuurskamer/ vergaderruimte. Het kwam wel vertrouwd over.

In de afgelopen maand hebben diverse commissies zich gebogen over het wedstrijdreglement, criteria golfer(ster) van het jaar, hole in one regels, wedstrijdkalender 2017/2018, enzovoorts. Een aantal zaken staan reeds op de website en de rest volgt zo snel mogelijk. Voor diegenen die de wedstrijdkalender graag in hun persoonlijke agenda willen zetten staat er een zogenaamde ics/csv file op de website. Deze file geeft de huidige status weer. In de loop van het jaar kunnen er zich natuurlijk kleine aanpassingen voordoen, dus check het altijd met de kalender op de website.

Als ik het werk van de commissies noem kan ik het niet nalaten om u allen op te roepen een handje uit te steken. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niets. Dat gaat natuurlijk ook over het vinden van een nieuwe Voorzitter. Wilt u, in welke vorm dan ook, iets voor de vereniging doen of kent u iemand die uitermate geschikt is voor een bestuursfunctie? Laat het me weten en we vinden samen uit wat u het beste past.

Een beetje weggezonken in de vergetelheid zijn de NoBra-teams van Welschap. Een aantal jaren geleden hadden we er twee, toen nog één, en nu geen. De wat betere spelers zweren bij de NGF-competitie, maar ik kan u verzekeren dat het bij de NoBra ook serieus spelen is. En ja, ik ken alle verhalen over sjoemelen en dergelijke. Uit de eerste hand kan ik u verzekeren dat het wel meevalt. Naast de wedstrijd is het vooral erg gezellig met elkaar en op vreemde banen spelen vinden we allemaal leuk. Dit jaar is inschrijving niet meer mogelijk, maar rond september/oktober zal de inschrijving voor het volgend jaar plaatsvinden. Zoek wat mensen bij elkaar (hoge of lage handicap is niet belangrijk) en vorm een team. Laat me weten als u vragen hebt.

Eind deze week gaat de NGF-competitie van start en zijn vele wedstrijdspelers in de ban van prestatie.
Op http://ngfcompetitie.com/?overzichten=2&s=153412&cl=143
 kunt u uw lievelingsteam selecteren en zien waar ze spelen en hoe ze presteren. Ga eens kijken. Dat wordt absoluut op prijs gesteld. Let wel:

De Welschap teams zijn op Welschap gastheer en spelen dan niet mee.

Als ik nu naar buiten kijk zie ik de zon en een blauwe lucht, dus u weet waar ik naar toe ga.

Speel ze.

Martin Vermeulen, voorzitter