Voorkeuren bij evenementen

Geplaatst: 10-04-2017

Voorkeuren bij evenementen

Degenen die blijven eten, zetten we natuurlijk zo laat mogelijk in. Maar verzoeken om alleen met die en die te spelen kunnen niet altijd worden gehonoreerd. Wij zullen per wedstrijd aangeven of dat kan. Sommige wedstrijden lenen zich daar meer voor dan andere. De commissie is daarnaast ook van mening dat het spelen met andere clubleden de onderlinge band verstevigt en we elkaar daardoor beter leren kennen.

Het reserveren van een handicart dient altijd via de shop plaats te vinden. Wel vragen we jullie om dit wel aan te geven op de site, zodat wij bij de indeling van flights daar rekening mee kunnen houden.
Verder heeft de commissie besloten om het inschrijfgeld te verhogen naar 4 euro. Dat geeft ons de mogelijkheid meer geld te spenderen aan de prijzen. Die vonden we af en toe wel aan de karige kant.

Wij gaan vanaf 1 april alle wedstrijden open zetten, zodat jullie je al snel kunnen aanmelden en wij weten waar we aan toe zijn. Er zijn immers afspraken gemaakt met de baan over afslagtijden, aantal tee-boxen, etc. Die afspraken respecteren we en als er tijden teruggegeven kunnen worden of als we slechts 1 Tee-box nodig hebben, worden ook zij op tijd geïnformeerd.

Wij hopen wederom op een aantal gezellige dagen met jullie, waarin lekker golfen en met elkaar samenzijn het doel is. Wij zullen onze uiterste best doen dat te realiseren. Wij zien jullie graag komen!!

De Evenementen-commissie,
Els Sloot, Gerard Westerbeek en Herman Willemsen