Voorlopig nog geen golf

Geplaatst: 31-03-2020

Ik was zojuist met de fiets bij de golfbaan en het zag er verlaten maar prachtig uit; natuurlijk kon je niet op de baan.

Met bloedend hart zag ik onze prachtige golfbaan badend in het zonlicht en geheel buiten dienst volgens de regels. Sprak nog even met een altijd enthousiaste greenkeeper en werd er verder sip van!

De NGF verstuurde eerder vandaag onderstaande nieuwsbrief. Het zal dus nog even duren, voordat we elkaar weer kunnen begroeten op de golfbaan, we gaan het volhouden!NGF

NGF meldt vandaag in haar Nieuwsbrief:

wij beraden ons samen met andere buitensporten, vooral achter de schermen, over de (on)mogelijkheden van verantwoord en veilig gefaseerd opengaan en hiermee, zodra de tijd hier rijp voor is, naar de overheid te gaan. De ontwikkeling van het aantal besmettingen/sterfgevallen is hierin cruciaal. Gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste! Dit doen wij in verschillende verbanden. Met NOC*NSF, het Platform Ondernemende Sportaanbieders, Gastvrij Nederland en in direct contact met het ministerie van VWS.

Onderstaand plaatje van onze collega-club Reymerswael geeft mooi het beeld in ons hoofd weer.

Blijf gezond en beste groet

Lia van Haaren- Nuyens

Voorziter golfclub Welschap