Waterballet bij Maandbekerwedstrijd

Geplaatst: 03-02-2020

De maandbekerwedstrijd van de maand februari is flink in het water gevallen. Bij de start verschenen uiteindelijk 17 van de 21 mensen die hadden ingeschreven. Bij de start van de eerste flight zag het weer er niet echt veel belovend uit. Wat gevreesd werd bleek ook uit te komen. Flinke regenbuien teisterden de dappere spelers en de meeste deelnemers hielden het na 9 holes voor gezien. De wedstrijdleiding besloot de wedstrijd terug te brengen tot een 9 holes.

Paul van Kroonenburg bleek het best met de elementen om te kunnen gaan en werd winnaar met netto 34 slagen, voor André van Lieverlo met netto 36 slagen en Friso Jedema met netto 37 slagen.

Hopelijk zullen de weergoden ons bij de volgende maandbekerwedstrijd beter gezind zijn .

Voor de uitslag klik je hier.

Bert Verstraten