Zilveren Ganzeveer voor duo van Welschap

Geplaatst: 07-07-2017

Zilveren Ganzeveer onverwachte prijs

Met veel ambitie begonnen Bert Verstraten en Bas Bierkens vandaag aan de veertigste editie van de wedstrijd om de Zilveren Ganzeveer, de jaarlijkse wedstrijd voor redactie-/websitecommissies van A-status verenigingen. Ze namen voor lief dat bij eventuele winst de redactie van Golfclub Welschap volgend jaar deze wedstrijd moet organiseren.

Maar gaandeweg de Four Ball Better Ball-wedstrijd op de mooie golfbaan Midden-Brabant bekroop hun het gevoel dat ze met hun score niet in de prijzen zouden vallen. Slechte afslag hier, simpel putje gemist daar. In totaal ‘slechts’ 39 stablefordpunten.

Groot was dan ook hun verwondering toen zij aan het eind van de tropische middag winnaar bleken te zijn, met drie punten meer dan de nummer 2 en 3.

Als beloning mochten zij de Zilveren Ganzeveer als wisselprijs in ontvangst nemen. Plus ieder een mooie kruik Schrobbelèr. Spijtiig voor Willem van Beerendonk, die door familieomstandigheden verhinderd was. Zijn plaats werd door Bert Verstraten dus met succes ingenomen.

Voor de redactie van Golfclub Welschap is nu de eervolle taak weggelegd om van de wedstrijd volgend jaar net zo’n plezierig, geslaagd evenement te maken als het vandaag in Esbeek was. Een mooie gelegenheid voor de club en de baan om zich van hun beste kant te laten zien. We hopen op de medewerking van velen!

De winnaars van de Zilveren Ganzeveer 2017: Bert Verstraten en Bas Bierkens, samen met de organisatoren van Golfclub Midden-Brabant, Louis Nouws en Annelies Nijhuis.