Qualifying kaarten

Vanaf 1-1-2018 gelden er nieuwe regels voor het spelen van een Qualifying kaart:

• een papieren scorekaart is niet meer nodig en deze hoeft dus ook niet meer bewaard te worden;
  • een Qualifying kaart hoeft niet meer voorafgaand aan een ronde aangemeld te worden. Wel moet je op de eerste tee je marker melden dat je een Qualifying kaart gaat spelen;
  • het gebruik van de gele sticker (indien er geen E-Golf4U sticker voorhanden is), is vervallen;
  • je mag meer dan één 9-holes Qualifying kaart op één dag spelen.

Natuurlijk mag je ook, zoals tot nu toe gebruikelijk, je ronde voorafgaand aan het spelen in E-Golf4U aanmelden, en na de ronde je resultaten invoeren.
Het aanmelden van een Qualifying kaart en het invoeren van de resultaten kan op een paar verschillende manieren gebeuren.

Voor kaarten die je speelt op Welschap doe je dit:

1. op de zuil van E-Golf4U;
  2. met een smartphone op de mobiele website van E-Golf4U (m.eg4u.nl);
  3. met een smartphone met de app van de NGF (GOLF.NL);
  4. vanuit iedere willekeurige computer. Log in op de website van Golfclub Welschap, kies: Mijn Golf, en vervolgens Kaart. Op deze manier kun je kaarten van alle banen invoeren.

Voor alle overige golfbanen in Nederland gebruik je één van deze manieren:

1. indien de betreffende baan E-Golf4U gebruikt op de zuil van E-Golf4U;
  2. met een smartphone op de mobiele website van E-Golf4U (m.eg4u.nl);
  3. met een smartphone met de app van de NGF (GOLF.NL);

Kaarten van buitenlandse banen voer je in:

1. met een smartphone op de mobiele website van E-Golf4U (m.eg4u.nl);
  2. vanuit iedere willekeurige computer. Log in op de website van Golfclub Welschap, kies: Mijn Golf, en vervolgens Kaart. Op deze manier kun je kaarten van alle banen invoeren.

Mochten er correcties in de registratie in E-Golf4U nodig zijn dan gaat dit via de Regel- & Handicapcommissie. Het is dan wel zo prettig als een papieren kaart of een kopie of scan hiervan overlegd kan worden.

Gebruik voor alle correspondentie het e-mailadres: rh@golfclubwelschap.nl.